CV

Under mina hittills 39 år har jag hunnit göra en hel del och har samlat på mig mycket erfarenhet. Även om jag just klivit in i kommunikatörsbranschen har jag värdefull arbetslivserfarenhet och studieerfarenhet i bagaget!

Här finns en snabb sammanfattning av mina erfarenheter. Du kan också hitta mitt utförligare CV på min LinkedIn-profil!

 • Kreativ Vare sig det gäller att skapa med händerna eller med huvudet njuter jag av min kreativitet!
 • Strukturerad Jag känner att det gör arbetet lättare att strukturera upp vad jag ska göra. Att mitt skrivbord ibland ser mer ut som kaos är en annan sak – det är organiserat kaos!
 • Driven Jag vill utvecklas och bli duktig på det jag gör, både för min egen skull och för arbetsplatsen.
 • Hjälpsam Jag ser det som en självklarhet att ställa upp och hjälpa kollegor när de behöver det. Oavsett om det är att lyssna, dela med mig av mina kunskaper eller plocka ur diskmaskinen.
 • Sociala medier-hantering, främst Facebook och Instagram.
 • Skapa content, både text och bild.
 • Skriva korta och långa texter.
 • Målgruppsanpassning.
 • Canva. Ett fantastiskt verktyg för att skapa content!
 • Wix och WordPress. Jag är ingen expert, men jag kan tillräckligt mycket för att känna mig bekväm med verktygen.
 • Publiceringsverktygen Enterprise och Episerver, samt Agillic för nyhetsbrev.
 • Facebook Business Suite / Creative Studio.
 • Photoshop, bildredigering och bearbetning.
 • Indesign
 • Jag kan teckna och skriver riktigt snyggt för hand.

Relevant utbildning för kommunikationsbranschen:

Diplomerad Social Media Manager 2021
The Social Media Academy

Inbound Marketing, Social Media Marketing
Certifierade onlinekurser
Hubspot Academy 2021

Webbkommunikatör sociala medier 2019-2021
Medieinstitutet i Malmö

Teckningskurser, kroki 2010 – 2011
Malmö Högskola och Folkuniversitetet

Beteendevetenskap, Litteraturvetenskap och Genusvetenskap, mellan 2001 och 2005
Lunds Universitet. Kurser om 60 poäng vardera

Story House Egmont vinter 2021 – pågående
Jag gör arbetspraktik som marknadskoordinator på Kärnan, med uppgifter som bland annat hantera sociala medier, skapa inlägg och bildmaterial till sociala medier, organisera och hantera tävlingar, skapa sortimentskataloger i Indesign, kontakta influencers och speltestare med mera.

Hemesterguiden vt 2021 – 10 veckor
Jag planerade, skapade och publicerade inlägg på Hemesterguiden sociala medier, skrev artiklar till hemsidan, researchade hemestermål och förberedde material för kontakt med framtida sponsorer.

Story House Egmont ht 2020 – 10 veckor
Jag skrev artiklar, publicerade content på sociala medier, publicerade artiklar på webben och arbetade med fotomaterial med mera.

Somfy Sverige vt 2020 – 6 veckor
Jag skrev artiklar till deras dåvarande blogg, gjorde interna översättningar av dokument och skrev några pressreleaser.

Referenser från alla praktikplatserna lämnas gärna mot begäran!

Under mitt yrkesverksamma liv har jag haft många olika roller och arbetsuppgifter, eftersom jag har tagit många vikariat och tillfälliga anställningar. Jag älskar att jobba och göra rätt för mig! Helst investerar jag min kompetens och mitt engagemang i ett företag och stannar kvar länge och växer tillsammans med företaget.
En längre version av mitt CV hittar du på LinkedIn – här bjuder jag på det senaste!

Ideell kommunikatör
Svenska MMA Förbundet, 2021
Jag postar content på Svenska MMA Förbundets sociala medier och hemsida, ideellt och på deltid.

Webbredaktör
Story House Egmont, 2021
Semestervikariat som webbredaktör för Tidningen Nära och Hemmets Journal under sommaren 2021.

Hemsideadministratör
Ateljé Gamla Huset, 2021
Byggde och underhöll en hemsida för konsthantverksföretaget Ateljé Gamla Huset.

Receptionist och telefonist
Adecco Bemanning, 2019 – 2021
Under semestertider bemannade jag receptionen och växeln på Air Liquides kontor i Malmö.

Administratör och servicetekniker
Mobylife AB, 2013 – 2019
Jag reparerade mobiltelefoner och ansvarade för Team Huawei’s administration, t.ex. försäkringshantering, reklamationer och annan kontakt med Huawei. Jag var också engagerad i företagets projektgrupp för sociala medier.

Under tiden som jag letar efter min nästa härliga arbetsplats underhåller jag mina kompetenser med vidareutveckling.

Bland annat lärde jag mig genom trial and error att hantera WordPress och skapade den här hemsidan. Jag byggde också en sida till min mammas företag Ateljé Gamla Huset, som jag även sköter underhåll till. Dessutom började jag i maj 2021 på ett ideellt deltidsuppdrag som social media-kommunikatör åt Svenska MMA Förbundet, ett roligt uppdrag som vidgar mina vyer då jag inte tidigare hade någon erfarenhet av MMA-världen!

För att ytterligare bygga på mina styrkor och kunskaper gick jag under sommar och höst 2021 en utbildning till diplomerad Social Media Manager på the Social Media Academy, där jag under utbildningens gång tog fram en social media-strategi till mäklarfirman Bülow & Lind. Jag har också läst flera onlinekurser hos Hubspot Academy.

Vill du veta mer om mig? Kontakta mig gärna!